Контакти
Камен бряг, България
russalka.holidays@abv.bg
+359 893 33 20 01 +359 893 33 22 17
Открий ни в

Камен бряг, България

russalka.holidays@abv.bg

Забавления

Забавления

Спорт

Спортните забавления в тук са един от най-атрактивните приоритети на курорта. Гостите, които търсят активна почивка разполагат с 5 червени пясъчни тенис корта, мини-футболно,баскетболно, волейболно и мини-голф игрище. Любителите на водни спортове могат да се насладят на професионален яхт клуб и клуб за подводно гмуркане, кану-каяк и много други водни забавления, включително и риболов.
Лечения

СПА извор

Едно от най-големите природни богатства на курорта е термалният извор, източник на минерална вода с дибит 50 л/сек, с високо съдържание на сулфиди, натрий, фрлуор, незаменим природен лечител на редица заболявания на опорно-двигателния апарат, гинекологични, неврологични, бъбречно-урологични и кожни проблеми.
Водата извира с температура 42 градуса и се „улавя” в няколко мини-басейна тип джакузи, разположени високо над морската панорама, което превръща престоя на гостите на комплекса в тях, освен в здравословно, в също така и незабравимо преживяване.
Културни и спортни

Събития

Всяка година Русалка е домакин и спонсор на международни събития, посветени на изкуството, културата и откритие и насърчаване на детски таланти.
Всяка година се провеждат:
- международен художествен пленер на художници и скулптури от цял свят- 20-30 юни
- Международна регата 25-28 юни
-Международен фестивал на детския талант “Нептун и приятели”- 1-8 август
- международен тенис турнир за млади тенисисти
-международен турнир по конна езда - 18-20 август
- международен музикален фестивал за класическа музика - 20-30 август

Call Now

error: Content is protected !!